Etichete

marți, 28 septembrie 2010

NASA: Intram in noul ciclu ce va genera un eveniment unic

NASA: Intram in noul ciclu ce va genera un eveniment unic, incetarea functionarii satelitilor, sistemelor de telecomunicatii (fixe sau mobile) si a retelei de transport electric terestre!
23.09.2010

NASA a anuntat in 16 decembrie 2008 ca s-a detectat o imensa gaura in campul magnetic al Pamantului, camp care inconjoara planeta protejand-o de vantul solar (energie plasmatica emisa de soare). Pe intreaga durata a noului ciclu energetic solar, aceasta plasma nu va mai fi oprita de campul magnetic protector al planetei, si va ajunge, prin bresa imensa (estimare NASA: de 4 ori mai mare decat planeta), pe suprafata Terrei.De ce nu am auzit de asta pina acum? Pentru ca activitatea solara a fost la minim pina recent, iar acum urmeza un nou ciclu solar care va avea un maxim in anul 2012. Coincidenta? De ce iarasi 2012?

Lipsa activitatii solare a permis unor comentatori stiintifici sa speculeze ca urmeaza sa intram intro mini-era glaciara. Cu toate acestea, o echipa de cercetatori condusa de Mausumi Dikpati a afirmat in 2006 ca urmatoarea perioada de activitate solara va avea un maxim mai mare cu pina la 50 % decat precedentul ciclu. Aceasta activitate crescuta a soarelui va face ca uriase cantitati de masa solara coronara sa fie expulzate, astfel ca vantul solar va transporta un surplus de plasma care va ajunge inevitabil pe Pamant, datorita gaurii din magnetosfera planetei.Iata cum explica situatia un cercetator NASA: "Intram in noul ciclu solar (al 24-lea). Pentru motive care ne scapa, emisiile de masa solara coronara care au loc in ciclurile pare (ca acesta) lovesc Pamantul cu un varf care este totdeauna magnetizat Nord, iar astfel este posibil sa se deschida magnetosfera planetei si sa fie incarcata cu o imensa cantitate de plasma chiar inainte de a incepe furtuna solara. Este combinatia perfect sincronizata pentru un eveniment unic." Evenimentul unic la care se refera cercetatorul NASA este incetarea functionarii satelitilor, sistemelor de telecomunicatii (fixe sau mobile) si a retelei de transport electric terestre. Dar niciun cercetator nu doreste sa discute despre impactul acestei furtuni solare asupra sistemului bio-electric uman.

Sistemul bio-electric al fiecarei fiinte umane de pe planeta va fi astfel impulsionat datorita incarcaturii suplimentare care vine de la soare. Ca urmare, multi vor simti o incarcatura energetica mai mare decat pina acum. Daca fiecare se pregateste corect astfel incat corpul sau sa faca fata noilor conditii mai intens-energetice, atunci aceasta crestere energetica ce vine de la soare poate duce la o imbunatatire semnificativa a abilitatilor umane.Sistemul nervos uman este construit din miliarde de neuroni care comunica unul cu altul si cu miile de miliarde de celule din corpul uman. Robert Becker a aratat ca neuronii transmit informatie prin mici semnale bio-electrice care pot fi foarte usor influentate masiv de conditiile energetice exterioare. De aceea cei care traiesc in apropierea liniilor de transport electric de inalta tensiune sufera de deteriorarea sistemului bio-electric sensibil al corpului. Efectul concret asupra sistemului nervos uman al acestei cresteri uriase energetice cauzata de plasma solara ajunsa pe suprafata planetei, nu este cunoscut. Si nici acela asupra relatiilor interumane si al societatii, in general. Cu toate acestea, poate fi afirmat ca aceasta plasma solara ce impulsioneaza sistemul bio-electric uman va influenta categoric relatiile si comunicarea interumana. Asta pentru simplul motiv ca micile semnale bio-electrice care formeaza comunicarea neuronala sunt sensibil modificate de conditiile energetice exterioare.

Nick Begich, autor al volumului "Controland mintea umana" (Controlling the human mind), a aratat cum industria militara americana a intreprins cercetari secrete asupra sistemului bio-electric uman. De exemplu, militarii au dat "unda verde" unui studiu la Universitatea Utah in 1985 (in urma deci cu 25 de ani) care a avut ca rezultat cartea "Indreptarul dozarii frecventelor radio" (Radio Frequency Dosimetry Handbook) care studiaza pe larg frecventele de rezonanta electrica alte tuturor organelor si tesuturilor din corpul uman. Exact ca un recensamant. Aceste informatii pot fi folosite pentru a determina un efect aproape instantaneu de distrugere sau de vindecare a organului vizat, in functie de tehnologiile folosite.

Asa ca din moment ce corpul uman este manipulabil bio-electric, prin tehnologii disponibile, oare ce ne asteapta in perioada imediat urmatoare care atinge apogeul in 2012?
Este clar ca si noi, oamenii, suntem afectati gradat de aceste conditii neobisnuite aduse de ciclul energetic solar. David Sibeck, cercetator in cadrul proiectului THEMIS, afirma ca gaura din magnetosfera planetei va exista pe intreaga durata a noului ciclu solar: "Traim in vremuri foarte dure, pentru urmatorii 11 ani".
Ciclurile creierului reprezinta modul dominant in care neuronii comunica intre ei pentru a organiza informatiile senzoriale despre mediul inconjurator al fiintei in cauza. In timpul perioadei de veghe omul experimenteaza doua feluri de cicluri de functionare: beta (cu o frecventa de 14 - 40 cicluri pe secunda sau Hz) care reprezinta o stare cu intensa activitate mentala similara stressului, si alpha (7,5 - 14 Hz) reprezentand o stare de relaxare mentala. Frecvente mentale mai joase, theta (4 - 7,5 Hz) si delta (0,5 - 4 Hz) , sunt expresia unei inactivitati fizice, dar mintea ajunge astfel sa experimenteze stari de meditatie profunda si somnul. Cea mai inalta (ca frecventa) stare a creierului, gamma (peste 40 Hz) , reprezinta conditia in care apar viziunile cognitive, adesea intalnite la copii.Pe masura ce plasma energetica solara ajunge pe Pamant, este evident ca aceste stari de functionare a creierului vor fi afectate. Pentru unii, aceasta crestere a semnalelor bio-electrice intre neuroni va determina intensificarea comunicarii intra-neuronale sub forma starilor beta.O analogie ar fi cand un om care a trait toata viata lui in tihna si relaxarea unui mic sat din provincie, se muta in New York! Altii vor constata ca le lipseste vitalitatea datorita cresterii intense a electricitatii statice din mediul planetei.

FOARTE IMPORTANT!!!!!

1. Cei care reusesc sa-si canalizeze surplusul de energie din sistemul nervos in moduri constructive vor reusi foarte usor sa inceapa si sa realizeze proiecte la care de mult visau sau pe care le amanasera pina atunci.
2. Capacitatea de a trece foarte usor de la o stare gamma la o stare alpha le va permite sa beneficieze de viziuni creative, pentru ca in fata noilor conditii socio-economice adesea bulversante trebuie sa raspundem cu calm si echilibru interior.

3. Secretul care ne permite sa beneficiem de acest surplus energetic sub forma starilor gamma este acela de a avea mereu o minte "deschisa" si orientata pozitiv entru a fi capabili sa integram armonios viziunile care apar.
Odata ce am inceput sa constientizam noile capacitati cognitive mentale, este foarte important sa integram cu echilibru noile viziuni in viata noastra. O minte deschisa si orientata pozitiv sunt conditiile care ne permit sa trecem cu bine aceasta perioada de crestere energetica solara pe care suntem obligati sa o traim. Vom fi astfel pregatiti sa folosim armonios acest surplus de energie care ne afecteaza modul de functionare bio-electric al creierului.Mai mult, cei care se pregatesc zi de zi, constient, pentru aceasta, devin gradat adevarati "profesionisti" in domeniul starilor mentale si beneficiaza la maxim de pe urma cresterii energetice solare reusind sa-si ridice viata pe culmi ale implinirii si creativitatii.