Etichete

miercuri, 9 noiembrie 2011

Despre noul val 11.11.11 cu Drunvalo MelchizedekCat de mult stim despre fenomenul “11:11:11″? Exista atat de multi experti pe aceasta tema incat imi este greu sa spun care dintre ei are sau nu dreptate. Cele mai multe teorii vorbesc despre 11 noiembrie 2011 ca fiind un salt in constiinta umana catre o alta dimensiune a timpului si a spaţiului. Numerologii ne spun că 11 este un numar Maestru, un numar de transcendenta – conectat direct la Varsator, semnul 11 ​​al zodiacului, sub impulsul planetei Uranus. Mayasii insa au un sentiment mai clar a ceea ce se intampla cu numerele şi datele decât oricine altcineva de pe planeta; ei ne spun despre o poarta de acces – iar ceea se întampla de aici incolo depinde de masura in care noi intelegem ca butonul de resetare cosmic este pe cale de a ne aduce inapoi la un patrat si de a privi printr-un “singur ochi”, care traieste in inima noastra, in Constiinta Unitatii.

Drunvalo incearca sa ne prezinte pe scurt, necesitatea actuala de a incetini ritmul si de a fi receptivi la fortele care au venit sa ne calauzeasca spre o inima mai iubitoare.

In aceste zile Consiliul Batranilor Maya se intruneste pentru Ceremonia celor Treisprezece Cranii de Cristal in jurul datei de 11/11/11 la Los Angeles. Craniile de cristal contin informatii despre trecutul planetei noastre si viitorul omenirii. Sinergic ele creează un vortex care activeaza constiinta umana care dezvaluie perceptia mai mare a realitatii. Sunt manifestarea spiritului ajutand acum la transferul frecventei magnetice a Pamantului. Informaţii suplimentare cu privire la Pelerinajul si toate celelalte ceremonii ale celor Treisprece Cranii de Cristal pot fi găsite pe situl http://www.spiritofmaat.com (http://www.spiritofmaat.com/crystall_skulls_sedona_en.html) si situl http://www.crystalskullsevent.com