Etichete

marți, 17 mai 2011

MAREA ALINIERE DIN 10-17 MAI 2011




In perioada 10 – 17 mai are loc pregatirea voastra pentru a renunta la, si a va elibera de tot ce nu va mai ajuta sufletul si spiritul sa se uneasca in unime. Acest interval de timp le este cunoscut Maestrilor Iluminati, sub numele de MAREA ALINIERE. In aceste zile, pana cand Luna ajunge in faza de Luna Plina, sunteti invitati sa va aliniati drumul pe care il urmati in viata, cu inima voastra, pentru a va crea libertatea spirituala pentru urmatorul an.

UN MESAJ AJUTATATOR

DIN PARTEA ARHANGHELILOR

Catre toti lucratorii de pe Pamant care iubesc Lumina,

Iubiti prieteni,

In umatoarele zile, veti cunoaste o accelerare a energiilor voastre spirituale, datorita Lunii Pline Wesak*, care va cheama sufletul si spiritul sa se pregateasca pentru calatoria in Noul An spiritual. Portalul se deschide in data de 17 mai 2011, iar ceea ce puteti lua cu voi este accelerat de puterea Luminii. Aceasta aliniere are loc in timp ce Curentul Spiritual de pe Pamant este iluminat, in momentul Lunii Pline Wesak, de lumina pura a taramului budic.

[* Prima Luna Plina din luna mai reprezinta cea mai importanta sarbatoare sfanta din budism, in care sunt sarbatorite nasterea, iluminarea si moartea lui Buddha - sau atingerea Nirvanei. Semnificatia lui Wesak este ca, la Luna Plina din Taur, Fortele Iluminarii sunt disponibile, marcand un moment deosebit de binecuvantare spirituala pentru lume si deschiderea unui canal de comunicare intre omenire si Divinitate.

Legenda lui Wesak: Conform traditiei, in momentul de Luna Plina in Taur, Buddha vine in Valea Wesak din tinuturile Himalayei, ca sa aduca puternica energie spirituala din Shamballa, maestrilor, initiatilor si discipolilor reuniti ce fac parte din Ierarhie, in vederea asimilarii si eventual a transmiterii acestei forte din Shamballa, pe tot cuprinsul lumii. (Familiarizarea cu acest eveniment minunat va fi de folos in crearea starii meditative din momentul Lunii Pline Wesak.) N.tr.]

Dragilor, ati putea totodata sa aveti in vedere, pentru spiritul vostru si pentru curentul spiritual al campului vostru, sa fiti purificati de lumina lui Wesak, in timp ce va pregatiti pentru acest eveniment.

In fiecare an, aceasta perioada binecuvantata deschide un portal, pentru ca inimile noastre sa fie cu adevarat inviorate si revitalizate de Lumina Duhului nostru Sfant si de Lumina lui Dumnezeu/a Dumnezeitei, a Spiritului Cosmic, intrucat Luna Plina Wesak, din 17 mai 2011, deschide un portal pe Pamant, pentru a fi impamantata mai multa lumina – prin chakra coroanei si corpul nostru si prin curentul spiritual al corpului Mamei Pamant – decat in oricare alta perioada din an.

Sunteti invitati sa va pregatiti pentru aceasta binecuvantare sfanta, impreuna cu Gaia, prin intermediul unui proces in care pur si simplu sa ii daruiti luminii toate alegerile/acordurile/juramintele vechi, pe care le-ati facut si care nu va mai sunt de folos si sa le reinnoiti pe acelea care chiar va slujesc in cel mai inalt grad. Dragilor, cei 7 Arhangheli ai Pamantului se ofera sa va ajute! Arhanghelii Mihail, Rafael, Gabriel, Uriel, Chamuel, Jofiel si Zadkiel fac un pas inainte. Inspirati aer si deschideti-va inima acum, ca sa primiti iubirea lor, in timp ce Arhanghelii vin sa stea in jurul vostru, mentinand deschis portalul spre Taramurile de Lumina, astfel incat sa puteti ajunge la adevarul vostru impreuna cu ei.

Cat timp formeaza un cerc plin de iubire in jurul vostru, ei detin virtutile Iubirii, Intelepciunii, Divinitatii, Credintei, Slujirii, Comuniunii si Compasiunii, drept daruri, oferindu-se sa va binecuvanteze cu ele, in aceasta perioada. Ei se ofera pur si simplu sa fie cu voi si sa ii aduca fiintei voastre, Lumina, in timp ce stabiliti care sunt lucrurile din viata voastra de anul trecut, pe care ati dori sa le trimiteti in Lumina si sa le lasati sa plece, astfel incat sa puteti pasi in acest nou an, avand un spirit reimprospatat si energizat.

Luna Plina Wesak deschide portalul spre noul an spiritual, astfel incat sa va puteti primi corpul superior de Lumina, urmatorul nivel de conectare cu Sinele vostru Divin, in vederea inaltarii la o frecventa sau o dimensiune mai inalta a Luminii. Luna Plina Wesak constituie un moment crucial, iar atunci cand alegeti sa va pregatiti pentru acest eveniment, in anul urmator, in plan spiritual, vin revelatii mai mari si o traire mai profunda a pacii launtrice.

Dragilor, in fiecare an, inaintea Lunii Pline Wesak, apar deseori mai multe incercari si necazuri, mai ales daca Lumina/energia sufletului vostru nu e in acord cu inima si spiritul vostru. Cu cat sunteti mai in urma pe calea voastra spirituala, cu atat mai profund veti resimti, in interiorul vostru, aceste incercari si necazuri, daca prioritatile din viata voastra si energia nu sunt cu adevarat in acord cu inima voastra. Luna Plina Wesak este un moment in care sa ne aliniem mai temeinic cu drumul nostru spiritual si cu inima noastra. Fie ca acest dar sincer, din partea Arhanghelilor, sa va ajute sa va eliberati de apectul la care sunteti invitati sa renuntati, inainte de Luna Plina Wesak, pentru a incepe sa va pregatiti pentru aceasta Mare Aliniere.

Arhanghelul Mihail sustine pentru voi stalpul Intelepciunii si vi-l ofera acum, ca pe o binecuvantare, invitandu-va sa intrati inlauntrul vostru si sa aveti in vedere urmatoarea intrebare:

Intrebare:

Care este lucrul din anul trecut, pe care l-ati cautat sau in care ati investit energie si timp si care nu v-a adus intelepciune? Care este lucrul fundamental pe care nu l-ati invatat din experienta anului trecut si care ramane nerezolvat, in fiinta voastra?

Oricare ar fi acel lucru, aduceti-l la lumina si spuneti in sinele vostru:

Aduc toate sentimentele si gandurile mele despre

………………………………………………………………………………..

(inserati lucrul din care nu ati tras invataminte) in Lumina si cer ca ele sa fie inlaturate acum din mine.
Ma eliberez acum de toate legaturile, lanturile, atasamentele sau juramintele prin care mi-as fi putut limita fiinta.

………………………………………………………………………….

(inserati lucrurile principale din care nu ati tras invataminte).

Aleg sa ma eliberez si sa caut intelepciunea launtrica, pentru a ma elibera acum de orice sentimente vechi, asociate cu acestea.

Rostiti aceasta fraza de 3 ori, cu intentia de a face acest lucru, iar energia voastra va incepe sa urmareasca si sa-l produca.

Arhanghelul Rafael sustine pentru voi stalpul Iubirii, pe care v-il ofera acum, adresandu-va o singura intrebare.

Intrebare:

Care este aspectul fundamental din voi insiva, pe care nu l-ati iubit indeajuns, pe durata anului trecut, sau pe care nu vi l-ati acceptat si care e posibil sa va fi facut sa nu va conferiti putere, in vreun fel?
Ce anume din voi insiva ati evitat sa iubiti?

Oricare ar fi acel lucru, aduceti-l la lumina si spuneti in sinele vostru:

Aduc toate sentimentele si gandurile mele despre

………………………………………………………………………………..

(inserati aspectul principal din voi insiva despre care stiti ca nu i-ati oferit suficienta iubire in decursul anului trecut) inLlumina si cer ca ele sa fie inlaturate acum din mine.

Aduc multumiri pentru acest lucru. Acum aleg sa accept

…………………

(inserati aspectul principal din voi insiva, pe care nu l-ati iubit indeajuns anul trecut) ca pe o parte divina din mine. Aleg sa nu mai evit, sa nu mai exclud sau sa nu mai reneg aceasta parte din mine. Aleg sa ma ridic si sa ma iubesc indeajuns de mult, ca sa accept acest aspect in viata mea, asa cum este el acum, si sa am increderea ca ma pot iubi, exact asa cum sunt acum. Aleg sa imi deschid inima fata de aceasta parte din mine. Aleg sa iert, sa iubesc si sa accept aceasta parte din mine, astfel incat sa ma pot iubi cu adevarat.

Rostiti toate acestea de 3 ori, avand intentia de a face acest lucru, iar energia voastra va incepe sa curga si sa-l produca.

In timp ce acceptati acesti stalpi ai iubirii si intelepciunii si va rostiti hotararile, multumiti pentru tot sprijinul, iubirea si Lumina si deschideti-va ca sa primiti si stalpii divinitatii, credintei, slujirii, comuniunii si compasiunii – daca doriti sa ii primiti. Pur si simplu cereti acum sa ii primiti, iar daca veti face acest lucru, binecuvantarile acestea vor fi activate prin corpul vostru energetic, pentru a face ca legatura voastra cu divinitatea launtrica sa devina mai profunda, astfel incat sa puteti incepe sa va aliniati directia pe care o urmati in viata, cu energia si rezonanta inimii, pentru anul urmator.

Arhanghelii Gabriel, Uriel, Şamuel, Jofiel si Zadkiel vor aseza acesti stalpi in centrul chakrelor voastre, pentru a va consolida pregatirea pentru Wesak – daca va doriti acest lucru. Sa stiti ca aceasta e o perioada in care sa va detasati de lucruri, pentru a face loc pentru a primi cat de multa Lumina puteti.

Cel mai important lucru e ca voi sa stiti spre ce anume vreti sa canalizati aceasta Lumina si ca acel lucru sa rezoneze, intr-adevar, cu esenta fiintei si inimii voastre. Datorita simplului fapt de a va pregati, Lumina Lunii Pline Wesak, din 17 mai, va va aduce binecuvantarea acestei Mari Alinieri.

Dragilor, conectati-va cu Prezenta voastra Divina si cu multi altii, in cadrul ceremoniilor din intreaga lume si primiti lumina in momentul de Luna Plina, din 17 mai 2011, ca sa faceti ca aceasta aliniere sa fie aprofundata! Va binecuvantam si va multumim pentru simplul fapt ca sunteti voi insiva. Amintiti-va ca sunteti fiinte Divine!

Toata iubirea si binecuvantarile mele pentru noul an spiritual.
Fie ca voi sa va simtiti una cu inima voastra divina si spiritul vostru, in timpul Lunii Pline Wesak!

O sarbatoare fericita de Wesak!
Sri’ama Qala

Tema Meditatiei pentru Luna Plina in Taur, din 17 mai 2011

Meditatia de pe siteul SouledOut.org se concentreaza pe Luna Plina din 2011 in Taur, asociata cu Sarbatoarea Wesak ~ Festivalul Shamballei si Implinirea Planului Divin.

Cunoasterea Menirii noastre ne dezvaluie Directia
cunoasterea Directiei noastre ne dezvaluie Menirea

Scopul Divin al Sarbatorii Wesak se reflecta in tema intentiei pentru Sarbatoarea anuala, din momentul Lunii Pline din Taur: „Calitatea Iubire-Intelepciune Divina ar trebui sa patrunda in corpul omenirii, prin mijlocirea acelor discipoli pe care ii preocupa sa fie de folos.” (1)

De fapt, ciclul Wesak le ofera tuturor ocazia de a se alinia mai deplin cu Scopul Divin. Lumina din Taur ~ Lumina Patrunzatoare a Caii ~ ne ajuta sa facem alinierea cu Shamballa – aliniere necesara pentru a transmite energiile spirituale ale ceremoniei Wesak. Procedand astfel, in formatie de grup, ni s-ar putea revela Planul Divin, pentru ciclul care vine.

Probabilitatea imediata si iminenta de … refacere a lumii si manifestare a constiintei Christice sunt avute in vedere la fiecare Sarbatoare Wesak, la fiecare Luna Plina din Taur. Putem astfel stabili o aspiratie comuna si un vortex de forta, care va avea o forta de atractie importanta si care va atrage dupa sine un raspuns clar (in sensul spiritual al cuvantului), din partea Fiintelor care urmaresc sa fie de ajutor. (2)

In calatoria noastra din acest an, tema meditatiei integreaza constienta noastra si asimilarea energiilor zodiacale ale Caii Iluminate, iar aceste eforturi reunite ne apropie si mai mult de Destinul nostru Divin.

Suntem sfatuiti sa ne deschidem inima si mintea si sa gasim puncte de convergenta pe care sa le intarim – recunoscand faptul ca orice cale spirituala conduce in acelasi loc. Atunci cand putem coopera si respecta diversitatea care ne caracterizeaza, consideram toate expresiile ca fiind Divine si reprezentand aspecte ale Planului. Ii vedem pe toti ca reprezentand Calea.

Sarbatoarea Wesak

Sarbatoarea Wesak consta in recunoasterea unui eveniment activ si prezent. El se produce in timp ce se desfasoara un eveniment important si celest si care rezida in natura participarii la ceremonie. Acest eveniment celest are loc an de an, in momentul de Luna Plina din Taur – iar, la acel eveniment, asupra Pamantului sunt revarsate (in functie de masura in care omul cere) binecuvantarile lui Dumnezeu Insusi, transmise prin Buddha si Fratele Sau, Christos. (3)

Din punct de vedere spiritual, Sarbatoarea Wesak este considerata a fi momentul suprem din ciclul anual, in care Buddha si Christos se reunesc pentru aceasta ceremonie sacra. Chiar in momentul de Luna Plina in Taur, exista o sansa de a contribui la „sporirea binecuvantarii spirituale din lume.”(4)

Sarbatoarea Wesak este o manifestare a unimii spirituale: Buddha, Lumina, ii acorda binecuvantarea din Shamballa, intregii omeniri, cu ajutorul lui Christos, care reprezinta Iubirea. Acesta este un moment deosebit de bun augur pentru omenire si pentru evolutia noastra spirituala, care ne ofera oportunitatea de a recunoaste Divinitatea Esentiala din toate fiintele si din toate credintele.

Sarbatoarea Lunii Pline in Taur reprezinta o ocazie de a medita si de a onora binecuvantarile care se revarsa asupra omenirii, in acest moment. Este important, mai ales acum, sa apreciem unitatea existenta in diversitatea noastra, pentru ca grupuri ce reprezinta toate credintele se unesc pretutindeni in lume, pentru a invoca Divinitatea. In acest eveniment, sinteza Iubirii si Vointei e demonstrata mai departe, din lumea noastra.

Sarbatoarea Wesak din momentul Lunii Pline din mai este importanta, intrucat ea nu numai ca leaga in mod obiectiv religia Orientala majora, cu religia Occidentala majora, ci ofera, din punct de vedere ezoteric, cheia pentru usa deschisa dintre Shamballa si Ierarhie, dintre planul lui Dumnezeu si metoda lui Dumnezeu, care este Iubire; el asigura de asemenea legatura dintre Buddha – care intruchipeaza vointa-intelepciunea – si Christos, ce intruchipeaza iubirea-intelepciunea si, totodata, intre omenirea a carei constiinta se concentreaza prin intermediul lui Christos,si Ierarhia, concentrata in constiinta, prin intermediul lui Buddha. Data fiind starea de tensiune in care se afla, in prezent, omenirea, ca si urgenta raspunsului pe care aceasta suferinta o starneste in cadrul Ierarhiei, aceste doua raspunsuri la criza din lume se pot dovedi potrivite pentru a aduce acel sprijin din afara, ce ar putea incheia conflictul si a-i aduce constiintei umane nu doar usurare, ci si iluminare. (5)

Ca grup international, am imaginat o retea de Lumina deasupra intregului Pamant, care conecteaza lumina fiecarui Lucrator intru Lumina si a fiecarui vortex de energie sacra. Impreuna, noi alcatuim acest Potir, Sfantul Graal, pregatit sa primeasca revarsarea de binecuvantari din Inalt.

La Sarbatoarea Lunii Pline Wesak, impreuna cu Ierarhia reunita, aceasta retea de Lumina a omenirii, ce formeaza Potirul, este impregnata de binecuvantarile lui Buddha si a energiilor ce urmeaza sa vina. Luna viitoare, la Sarbatoare de Luna Plina a Bunavointei, aceste energii amestecate vor fi distribuite acelor grupuri, persoane si forte care sunt activ implicate in Vindecarea Natiunilor.

Pe durata lunii, ne-am putea pregati pentru – si trai – acest eveniment dinamic de pe planeta, pe masura ce el se desfasoara.

Indrumare privind pregatirea pentru aceasta meditatie

Pe cat e posibil, va sugeram sa va aflati in starea de meditatie la momentul exact de Luna Plina. Pentru aceasta meditatie mondiala, noi, cei de la SouledOut.org, vom meditata in grup, in seara de dinainte de Luna Plina, la 9:00 pm, luni, 16 mai (si 04:00 GMT, pe 17 mai). Toti cei care doresc sa se reuneasca cu noi in acele momente, sunt bineveniti; totusi, daca nu puteti, alegeti un moment cuprins in cele 12 ore de dinainte sau de dupa Luna Plina, pentru a participa.

Nu ezitati sa va opriti in anumite momente din timpul Meditatiei, ori de cate ori simtiti sa o faceti, pentru a permite ca energia si informatiile sa fie integrate complet si pentru a fi una cu energiile invocate.

Meditatia din 2011 pentru Sarbatoarea Wesak

Luna Plina in Taur ~ Scorpion
Marti, 17 mai, ora Rom 14:02

Ne conectam mental cu oameni bine intentionati de pretutindeni, creand un canal de grup, prin care fortele spirituale sa poata deveni accesibile. Facem urmatoarea afirmatie, pentru deschiderea canalului: „Ne reunim, intr-un singur suflet, cu Ierarhia noastra Spirituala.” Ne mentinem atentia concentrata pe acest lucru.

Aceasta colaborare pe care o stabilim cu Ierarhia Spirituala, creeaza o unitate intre oamenii din forma umana si Fiintele Marete din Spirit. Este perceputa totodata si Divinitatea Fundamentala intrupata in toti.

In clipa in care am realizat acest lucru, devenim linistiti …

Portalul mare din Taur se deschide, iar o Lumina alb-aurie se revarsa din el. Ne inaltam, ca sa intampinam aceasta Lumina ~ Lumina aurie a Iluminarii. O mai recunoastem si ca Lumina a Cunoasterii.

In miezul fiintei noastre, simtim un impuls, un indemn de a ne misca si de a evolua. Apoi, dorinta si aspiratia sunt transformate in inspiratie si iluminare. In interiorul nostru, personalitatea descreste, iar Sufletul straluceste. Evoluam.

Lumina din Taur detine secretul Menirii Divine. In timp ce ne acordam cu ea, cu fermitate si in mod constant, ni se dezvaluie Planul Divin.

Darul Iluminarii adus la Sarbatoarea Wesak contine intrebarea ~ Va prevala Taurul Dorintei, sau Taurul Iluminarii Divine? Depinde de noi, cautatorii care ne aflam pe Cale.

Fie sa canalizam si sa folosim aceasta Lumina cu intelepciune, in confruntarea cu intunericul si greutatile din lumea noastra. In aceasta lucrare, Sufletul de Grup isi revarsa Lumina, demonstrand puterea, scopul si puritatea mobilului actiunii noastre.

Buddha si Christos reunesc Calea Mintii si Calea Inimii. Traind aceasta legatura extraordinara, viziunea noastra se extinde. Compasiunea si intelegerea se revarsa din fiinta noastra, dat fiind ca Mintea si Inima noastra sunt unificate si mai mult.

Lumina din Taur aduce forta Shamballei, care ne stimuleaza Vointa-de-a Sluji. Christos si Buddha, Iubirea Divina si Intelepciunea, se reunesc prin noi, pentru a ne dezvalui Menirea noastra.

Inima si mintea noastra rezoneaza …

Cunoasterea Menirii Noastre ne dezvaluie Directia.
Cunoasterea Directiei noastre ne dezvaluie Menirea noastra

Ne inaltam
Cunoastem
Slujim

In acest curent ni se alatura Lucratorii intru Lumina din toate colturile planetei si din taramurile inalte, pentru a incanta Marea Invocare, spunand cu totii:

MAREA INVOCARE

Din punctul de Lumina din Mintea lui Dumnezeu

Sa curga Lumina in mintile noastre
Sa coboare LUMINA pe Pamant.

Din punctul de Iubire din Inima lui Dumnezeu
Sa curga Iubirea in inimile noastre
Fie ca IUBIREA sa creasca pe Pamant.

Din centrul in care Vointa lui Dumnezeu este cunoscuta
Intentia sa ne calauzeasca vointa
INTENTIA pe care maestri o cunosc si o slujesc.

Din centrul pe care il numim Omenire
Planul Iubirii si Luminii sa fie dus la bun sfarsit

Si fie ca el sa zavorasca usa
in spatele careia locuieste raul.

Lumina, Iubirea si Puterea sa restaureze Planul pe Pamant.
Lumina, Iubirea si Puterea sa restaureze Planul pe Pamant.
LUMINA, IUBIREA SI PUTEREA
sa restaureze Planeta Pamant!